Joventut.

Notícies

 • 28 de desembre de 2017 En joventut, durant el 2017 s'ha... Spai Jove

  - Estrenat el CRÍTIC com a Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran. 

  - Impartit TALLERS d’apoderament personal i autoestima, de sexualitat, de mediació comunitària, entre altres.

  - Continuat oferint la SALA D’ESTUDI NOCTURNA en temporada d’avaluacions finals de batxillerat, graus superiors i proves d’accés a la universitat.

  - Ofert el BUS VERBENERO per la Festa Major de Granollers.

  - Col·laborat en la Jornada de SALUT JOVE del Vallès Oriental.

  - Participat en la FESTA MAJOR amb el Game-land 2.0, el VilaRap i el Va Parir Tour. 

  - Establert un punt d’informació de PREVENCIÓ al consum de drogodependències durant la Festa Major. 

  - Consolidat el programa ANEM PER FEINA.

 • 4 de desembre de 2017 Es va fer una xerrada sobre “Feines de temporada” a l’Spai Jove Xerrada

  El dimecres, 29 de novembre de 2017, es va realitzar una xerrada a l’Spai Jove, en matèria d’ocupació, amb el títol: “ Feines de temporada ”. Hi van assistir 10 participants i va anar a càrrec de l’Oficina Jove del Vallès Oriental ( www.vallesjove.cat ).

 • 15 de novembre de 2017 L’Ajuntament de Vilanova del Vallès contractarà un jove del programa de garantia juvenil adaptant-se a la subvenció obtinguda pel SOC Oferta de feina per a joves en pràctiques

  A principis de novembre des de l’Ajuntament es va anunciar la convocatòria de 4 places per a la contractació de joves subjectes a la subvenció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), concretament al programa de Joves en Pràctiques. El nombre de persones es regia per l’experiència de l’any anterior així com pels requisits establerts a la subvenció. No obstant això enguany, per limitacions pressupostàries de la Generalitat, han disminuït considerablement les places atorgades a la majoria de municipis. En el cas de Vilanova del Vallès han passat de les 3 places concedides l’any anterior a atorgar-ne 1 per aquest any. És per aquest motiu que rectifiquem la informació de principis de mes per ajustar-la a la subvenció obtinguda i anunciem la contractació d’un jove abans de finals de novembre. 

Activitats

Regidories

Darrera actualització: 13.08.2017 | 09:40