Esports.

Notícies

 • 29 de desembre de 2017 En l'àmbit esportiu, durant el 2017 s'ha... 3r. Cros Escolar a Vilanova del Vallès

  - Millorat les INSTAL·LACIONS ESPORTIVES (pavelló, pista poliesportiva i camp de futbol)

  - Organitzat la 1a CURSA NOCTURNA.

  - Coorganitzat el 3r CROS ESCOLAR amb els centres educatius, els Vilarunners, els voluntaris de Protecció Civil i el suport del Consell Esportiu del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona. 

  - Celebrat la FESTA DE L’ESPORT, el IV EMBUKAI, la 24a Mitja Montornès així com diversos torneigs de bàdminton, bàsquet, futbol, korfbal infantil, etc. 

  - Coorganitzat la cloenda del 1r TORNEIG D’ESCACS comarcal. 
  - Col·laborat en la GRANOLLERS CUP d’Handbol.

 • 23 de novembre de 2017 494 inscrits al III Cros Escolar de Vilanova del Vallès Classificació del III Cros Escolar

  El dissabte 18 de novembre de 2017 es va disputar el III Cros Escolar de Vilanova del Vallès. El principal objectiu era promoure l’hàbit de l’esport i, concretament, de córrer, entre els més menuts. 

 • 22 de novembre de 2017 La Penya Blaugrana de Vilanova del Vallès reparteix entrades per al partit Barça – Múrcia Penya Blaugrana Vilanova del Vallès

  Des de la Penya Blaugrana de Vilanova del Vallès i en col·laboració amb els comerços vilanovins es repartiran entrades gratuïtes per presenciar el partit de futbol del Barça – Múrcia al Camp Nou el dimecres 29 de novembre a les 19.30h.

  Per qualsevol compra al comerç vilanoví, a partir del dia 21 de novembre de 2017, es podrà rebre una entrada gratuïta fins a finalitzar les existències d’entrades.

   

  (Font: Informació facilitada per la Penya Blaugrana de Vilanova del Vallès.)

Activitats

Catàleg de serveis

Regidories

Darrera actualització: 13.08.2017 | 09:02