Esports.

Àrea d’Esports de l’Aj. de Vilanova del Vallès

logo esports

L’Àrea d’Esports de Vilanova, treballa per posar a disposició de tots els vilanovins i vilanovines, un conjunt d’activitats, d’instal·lacions i de programes per tal de promoure la pràctica esportiva, per garantir el dret i l’accés a l’activitat física i l’esport, com a element essencial de l’estat del benestar i de la cohesió social.

Els principis d’actuació són els següents:

 • Fomentar la pràctica de l’esport i dels seus valors, amb una oferta variada d’activitats fisicoesportives de qualitat, dutes a terme per monitors i monitores titulats, adreçada a les diferents franges d’edat.
 • Promoure i organitzar diversos esdeveniments esportius puntuals com el Cros Escolar, Torneig d’escacs, la Cursa nocturna, l’Embukai d’Aikido o la Festa de l'Esport. També donant suport a les entitats locals en l'organització d’altres d'esdeveniments esportius ( Gol solidari, els Campus Esportius, les jornades tècniques esportives, jornades korfbal, esquiada jove, etc.).
 • Col·laborar amb les entitats esportives del municipi donant suport a la pràctica de l’esport amb subvencions econòmiques directes i indirectes (cessió d'infraestructures i materials).
 • Gestionar i efectuar el pla de neteja, manteniment i control horari de les instal·lacions esportives per facilitar la pràctica esportiva en qualitat i diversitat.
 • Educar en el respecte i el civisme envers tots els agents implicats en el fet esportiu.

Horari Pavelló
Hivern:
  - Dilluns a divendres de 09 a 12,30h i de 15 a 21.30h ( horari modificat per mesures COVID-19)
  - Dissabtes de 09 a 13h i de 15:30 a 19h
Estiu:
  - Dissabtes de juliol, agost i setembre tancat.
  - Agost obert la 1a quinzena, de 9 a 12:30h.

Contacte

Notícies

 • 17 de maig de 2024 Èxit de participació en la 1a edició de la VilaOlimpíada esportiva de Vilanova del Vallès Èxit de participació en la 1a edició de la VilaOlimpíada esportiva de Vilanova del Vallès

  Més de 85 alumnes de les escoles Mestres Munguet i La Falguera han participat en la primera edició de la VilaOlimpíada esportiva de Vilanova del Vallès, un nou projecte que s'ha celebrat a les instal·lacions esportives municipals. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal promoure la pràctica esportiva escolar i fomentar els valors i ideals de l’esport entre els joves.

 • 17 de maig de 2024 Aquest estiu comença l'Spai League! Spai League

  L'Spai League és un torneig de futbol 7 amb normes alternatives que tindrà lloc durant el mes de juliol. Està adreçat a joves entre 16 i 29 anys, amb categories masculina i femenina. Els equips poden estar formats per entre 7 i 10 jugadors/es.

 • 8 de maig de 2024 Més d’un miler de participants en la Cloenda del Cicle de Passejades per a la gent gran cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran

  Aquest dimarts 7 de maig, el col·lectiu de gent gran de Vilanova del Vallès que participa en les Passejades de Marxa Nòrdica, va celebrar  la Cloenda a la població de Les Franqueses del Vallès (escollida Vila Europea de l’Esport 2024).

Activitats

Darrera actualització: 12.07.2023 | 13:45