Esports.

Àrea d’Esports de l’Aj. de Vilanova del Vallès

logo esports

L’Àrea d’Esports de Vilanova, treballa per posar a disposició de tots els vilanovins i vilanovines, un conjunt d’activitats, d’instal·lacions i de programes per tal de promoure la pràctica esportiva, per garantir el dret i l’accés a l’activitat física i l’esport, com a element essencial de l’estat del benestar i de la cohesió social.

Els principis d’actuació són els següents:

  • Fomentar la pràctica de l’esport i dels seus valors, amb una oferta variada d’activitats fisicoesportives de qualitat, dutes a terme per monitors i monitores titulats, adreçada a les diferents franges d’edat.
  • Promoure i organitzar diversos esdeveniments esportius puntuals com el Cros Escolar, Torneig d’escacs, la Cursa nocturna, l’Embukai d’Aikido o la Festa de l'Esport. També donant suport a les entitats locals en l'organització d’altres d'esdeveniments esportius ( Gol solidari, els Campus Esportius, les jornades tècniques esportives, jornades korfbal, esquiada jove, etc.).
  • Col·laborar amb les entitats esportives del municipi donant suport a la pràctica de l’esport amb subvencions econòmiques directes i indirectes (cessió d'infraestructures i materials).
  • Gestionar i efectuar el pla de neteja, manteniment i control horari de les instal·lacions esportives per facilitar la pràctica esportiva en qualitat i diversitat.
  • Educar en el respecte i el civisme envers tots els agents implicats en el fet esportiu.

 

Contacte

Darrera actualització: 21.03.2018 | 13:30