Educació.

Notícies

  • 10 de maig de 2024 Els casals d'estiu de Vilanova del Vallès Els casals d'estiu de Vilanova del Vallès

    Per primera vegada a Vilanova del Vallès, aquest estiu comptarem amb dos casals d'estiu, el casal ordinari inclusiu de Lleure Activity sota el lema " La màquina dels colors" i el casal d'estiu 100% inclusiu de l'escola Montserrat Montero de Granollers. 

  • 26 d'abril de 2024 El Consell d'Infància de Vilanova del Vallès promou la participació ciutadana amb bústies de suggeriments Consell d'infància

    El Consell d'Infància de Vilanova del Vallès ha iniciat una iniciativa innovadora per fomentar la participació ciutadana i recollir propostes de millora per al municipi. Amb la finalitat d'obrir un canal directe de comunicació amb els veïns i veïnes, els membres del Consell d’Infància han instal·lat bústies de suggeriments fetes a mà en diversos punts estratègics del municipi.

  • 18 d'abril de 2024 Comença el compte enrere per al Casal d'Estiu 2024 a Vilanova del Vallès! Casal d'estiu 2024

    S'acosta l'estiu a Vilanova del Vallès i estem emocionats d'anunciar el nostre Casal d'Estiu 2024! Amb una durada de 6 setmanes, del 25 de juny al 2 d'agost, serà una aventura plena de colors i diversió que no et voldràs perdre! 

Darrera actualització: 16.04.2024 | 13:09