S’avança en el desplegament de la fibra òptica: al setembre es farà reunió amb els veïns de Ca l’Alegre, Can Bosc i Can Rabassa per informar del calendari de desplegament

Divendres, 20 de juliol de 2018 a les 11:10

El 20 de juliol de 2018 s’ha signat un conveni de col·laboració amb Adamo.

En el conveni s’estipula que l’Ajuntament és titular d’una infraestructura per allotjar xarxes de comunicacions electròniques en les canalitzacions soterrades de l’Eixample, la Unitat d’Actuació núm. 2 i la urbanització de Can Cebrià i que Adamo farà ús de part d’aquesta infraestructura per instal·lar la xarxa de fibra òptica. 

El desplegament de la fibra òptica segueix avançant i es preveuen les fases següents:

- FASE 1A: A principis d’any es van fer les tasques de desplegament de fibra òptica al nucli urbà, l’Eixample, al barri de Can Cebrià i al barri de la Casa Nova.

- FASE 1B: Barris de Ca l’Alegre, Can Bosc i Can Rabassa: S’enllesteix el projecte el mes de juny 2018 i s’informarà als veïns del calendari de desplegament el mes de setembre 2018. 

- FASE 1C: Es preveu que el projecte per als barris del Xargall, Can Nadal i Can Jornet estigui acabat a l’octubre 2018. S’informarà als veïns el mes de desembre

- FASE 2: Es preveu que el projecte dels barris Rodes, Les Roquetes i Bosc Ruscalleda estigui enllestit el febrer de 2019 i que posteriorment es faci una reunió amb els veïns per tal d’informar-los. 

Darrera actualització: 20.07.2018 | 11:13