Joventut.

Notícies

 • 4 de desembre de 2017 Es va fer una xerrada sobre “Feines de temporada” a l’Spai Jove Xerrada

  El dimecres, 29 de novembre de 2017, es va realitzar una xerrada a l’Spai Jove, en matèria d’ocupació, amb el títol: “ Feines de temporada ”. Hi van assistir 10 participants i va anar a càrrec de l’Oficina Jove del Vallès Oriental ( www.vallesjove.cat ).

 • 15 de novembre de 2017 L’Ajuntament de Vilanova del Vallès contractarà un jove del programa de garantia juvenil adaptant-se a la subvenció obtinguda pel SOC Oferta de feina per a joves en pràctiques

  A principis de novembre des de l’Ajuntament es va anunciar la convocatòria de 4 places per a la contractació de joves subjectes a la subvenció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), concretament al programa de Joves en Pràctiques. El nombre de persones es regia per l’experiència de l’any anterior així com pels requisits establerts a la subvenció. No obstant això enguany, per limitacions pressupostàries de la Generalitat, han disminuït considerablement les places atorgades a la majoria de municipis. En el cas de Vilanova del Vallès han passat de les 3 places concedides l’any anterior a atorgar-ne 1 per aquest any. És per aquest motiu que rectifiquem la informació de principis de mes per ajustar-la a la subvenció obtinguda i anunciem la contractació d’un jove abans de finals de novembre. 

 • 27 d'octubre de 2017 S'anul·la la xerrada informativa “Descobreix les feines de temporada” (8 novembre a les 18h a l’Spai Jove) Anul·lada la xerrada

  S'anul·la el taller sobre de les feines de temporada més demandades del dimecres 8 de novembre a les 18h a l'Spai Jove. 
   

 • 11 d'octubre de 2017 Vilanova del Vallès participa a la VII Jornada de la Taula de Salut Jove del Vallès Oriental (20 octubre) VII Taula de Salut Jove

  Vilanova és membre de la Taula de Salut Jove on també hi participa el CRÍTIC (Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats que inclou 5 municipis de la Mancomunitat del Galzeran: Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Martorelles i Santa Maria de Martorelles).

  La jornada es realitzarà el dia 20 d’octubre des de les 9.15h a les 14h a l’Espai Cultural Montbarri de Montornès del Vallès (Carrer de la Casa Nova, 18 A) amb el títol:

  #Postureigmàxim: Imatge, cos i trastorns alimentaris. Només joves?

 • 4 d'agost de 2017 Per tercer any consecutiu s’impulsa el bus verbenero Bus verbenero 2017

  Des de l'Àrea de Joventut de Vilanova del Vallès i Vallromanes s’ha organitzat “El bus Verbenero” que ofereix un servei d'autocar perquè els joves a partir de 16 anys puguin desplaçar-se a la Festa Major de Granollers el divendres 1 de setembre i el dissabte dia 2.

Activitats

Regidories

Darrera actualització: 13.08.2017 | 09:40