Medi ambient.

Notícies

 • 15 de desembre de 2017 Es neteja part de la Riera d’Ardenya (davant de l’Institut) Neteja Riera d'Ardenya

  A mitjans de desembre de 2017 s’han iniciat les tasques de millora del marge esquerre de la Riera d’Ardenya per sota de la passera de vianants fins al final del tram

 • 13 de desembre de 2017 La recollida de residus durant les festes de Nadal

  El dia 24 i 31 de desembre de 2017, a partir de les 5 de la tarda, es farà una recollida extraordinària de la fracció resta (o rebuig) per evitar la sobrecàrrega dels contenidors. 
  El dia 25 de desembre i 1 de gener no hi haurà recollida.
  El dia 26 i 2 de gener es recollirà tant l’orgànica com la fracció resta (o rebuig).

 • 4 de desembre de 2017 L’Ajuntament renova el conveni amb la Fundació Humana Signatura Conveni Fundació Humana

  El conveni, signat el 28 de novembre de 2017, estableix que l’entitat reverteixi a Vilanova part dels recursos generats en la gestió de la roba que donen els veïns i veïnes. S’ha establert una donació anual de bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades per valor de 30€ cadascun. Enguany s’han rebut 15 bons i alguns títols de transport per anar a Barcelona on hi ha les botigues.

 • 20 d'octubre de 2017 La Diputació de Barcelona realitza el Pla Director de l'Enllumenat de Vilanova del Vallès (Font: DIBA) Foto Pla Director de l'Enllumenat de Vilanova del Vallès

  La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla director de l’enllumenat de Vilanova del Vallès. Aquest document és una eina de suport a la presa de decisions d’inversió en la millora d’aquesta xarxa i inclou l’inventari dels punts d’il·luminació existents actualment i una diagnosi del seu estat, així com propostes de millora a partir de característiques tècniques de cada punt i també un pla d’etapes d’inversió.

 • 17 d'octubre de 2017 Es van repartir carmanyoles a les escoles vilanovines Repartiment carmanyoles Escola La Falguera

  Un total de 85 carmanyoles es van destinar als alumnes de P3 de les escoles vilanovines (l’Escola La Falguera i l’Escola Mestres Munguet-Cortés) per al curs 2017-2018. 

Darrera actualització: 13.08.2017 | 09:02