Recollits 18 sacs durant la jornada Let's Clean up!

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 16:00

El passat diumenge 27 de novembre es va dur a terme l’activitat de recollida de residus organitzada per l’Institut de Vilanova del Vallès amb la col·laboració de l’Ajuntament, en el marc del projecte Let’s Clean Up Europe, amb el recolzament de l’Agència de Residus de Catalunya.

Els alumnes de 4t d’ESO del Servei Comunitari, juntament amb l’ajuda del tècnic i el regidor de medi ambient, van recórrer durant el matí les zones del Bosc de les Escoles i del Bosc dels Capellans, recollint tot tipus de residus amb l’ajuda de material prestat per l’ARC.

Es van omplir 18 sacs amb tot tipus de residus separats per fraccions, que després s’han traslladat als punts de recollida amb l’ajuda de la brigada municipal. Durant l’activitat, els alumnes van anar prenent nota de tots els tipus de residus trobats, per poder comprovar amb posterioritat quins són els residus que s’aboquen amb més freqüència i proposar alguna estratègia de prevenció.

Un dels principals objectius de l’acció és generar consciència: no podem seguir embrutant els espais naturals, perquè són una peça clau del nostre present i del nostre futur.

Per això, animem a tots els vilanovins i vilanovines a sumar-se a la propera recollida!

 

Darrera actualització: 28.11.2022 | 17:01

Imatges