Renovació de l'enllumenat públic de Vilanova de Vallès

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 14:00

L’objectiu és millorar l'eficiència energètica i la reducció de consum de l'enllumenat públic.

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès renovarà l'enllumenat públic del municipi. L'actuació suposarà el canvi integral de casi 2.000 lluminàries per sistemes més eficients. Amb aquesta actuaicó s'aconseguirà un estalvi energètic de 612.341 kWh. Tanmateix, també hi haurà una gran reducció de la petjada de carboni, perquè s'aconseguirà una reducció en emissions de 294.536 kg/co2. 


La inversió, de més de mig milió d'euros, es finançarà amb una subvenció de 624.057,79 euros de la Diputació de Barcelona, concretament, a través del Programa sectorial Renovables 2030 de suport a inversions locals pel clima. El consistori hi haurà d'aportar el 10% restant.

 

Un gran estalvi en la despesa corrent

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar l'eficiència energètica i reduir el consum energètic municipal de l'enllumenat públic un 79% A la vegada, es pretén afavorir l'estalvi econòmic.

 

Altres millores

Aquesta millora aportarà al municipi més confort visual, amb aquesta tecnologia s'aconsegueix més uniformitat lumínica i màxima eficiència energètica. Per tant, hi haurà més sensació de llum, amb més control i més sensació de seguretat per a la ciutadania.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 14:42