Urbanisme i Territori.

Notícies

 • 5 de setembre de 2018 Obres urbanització c/Sis de desembre (nota informativa) C. Sis de desembre
 • 22 d'agost de 2018 Es rehabilita la font de la plaça dels Països Catalans i la passera de l'Institut Font de la plaça dels Països Catalans

  A mitjans de juliol es van iniciar els treballs de substitució de la font de la plaça Països Catalans . Per tal de garantir la seguretat i renovar aquest espai del nucli urbà s’han canviat les planxes d’acer de l’estructura que s’havien malmès per l’ús continuat de l’aigua. 


  Alhora també s’han finalitzat les obres de millora de la passera de l’Institut que enllaça amb el nucli urbà a través del camí de Can Grau. 

   

 • 10 de juliol de 2018 Substitució de la font de la plaça dels Països Catalans Substitució de la font de la plaça dels Països Catalans

  Dilluns es van iniciar els treballs de substitució de la font de la plaça Països Catalans conformada per una estructura de planxes d’acer atès que hi havia punts de les planxes que havien perdut totalment el seu gruix. 

  Està previst que els treballs finalitzin aquesta mateixa setmana amb el muntatge d’una nova estructura similar a l’existent.

Darrera actualització: 13.08.2017 | 09:42