La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres del Passeig del Centenari aquesta setmana

Dimecres, 24 d'octubre de 2018 a les 11:00

Aquestes millores urbanes pretenen millorar la seguretat per al vianant així com impulsar el passeig del Centenari com a eix cívic i comercial.

Aquesta actuació està inclosa dins d’un projecte més ampli de millora de seguretat de la carretera BV-5001 des de la Roca fins a Vilanova del Vallès. El cost de les obres a Vilanova del Vallès és de 368.652,72€ dels quals l’Ajuntament fa una aportació de 30.694,67€.  

Pel que fa a Vilanova del Vallès les obres consisteixen en:

- s’eleva el pas de vianants davant del Centre Cultural; es creen dos passos de vianants nous, un davant l’Ajuntament i l’altre a la sortida de la rotonda en direcció a la Roca (que connecta amb itinerari de vianants que uneix alguns barris amb el municipi);

- Es reordena l’aparcament en bateria per prioritzar el vianant i l’eix comercial: s’eixampla la vorera i s’avança l’estacionament cap a la carretera.

- es fan nous escocells més amplis per a l’arbrat; es millora la senyalització. 

Les obres tenen una durada prevista de 4 mesos. Es tracta d’un projecte constructiu de la Diputació de Barcelona on l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, que el cofinança, va aconseguir incloure algunes millores urbanes.

L’empresa que executarà les obres és AMSA.

Darrera actualització: 24.10.2018 | 11:03

Imatges

Millores Passeig del Centenari Millores Passeig del Centenari Millores Passeig del Centenari