Més de 140 persones ja han realitzat el Curs de Jardineria Sostenible

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 14:00

Aquest dimarts va finalitzar la novena edició

Per novè any consecutiu, l’Ajuntament ha organitzat el Curs de Jardineria Sostenible que ha tingut lloc a diferents indrets del municipi durant els dimarts dels mesos de maig i juny.

Amb aquesta edició, que va finalitzar aquest dimarts, ja són més de 140 persones que han participat en aquests cursos impartits pel Jacint Pla, l’enginyer tècnic agrícola de l’Ajuntament. L’objectiu del curs és transmetre els coneixements que han de permetre a un particular un estalvi de recursos i energies per tal de fer sostenible el manteniment del jardí.

El curs utilitza nocions bàsiques de la jardineria pròpia per a les zones més seques i la corresponent gestió i aprofitament de recursos naturals i residus. L'ovjectiu és promoure un estalvi d’aigua potable, energia, productes fitosanitaris i adobs químics en les tasques habituals de manteniment d’un jardí particular, tal com aplica el mateix ajuntament amb l’aprofitament de les aigües freàtiques pel reg i l’abolició dels productes químics.

Al finalitzar el curs, Yolanda Lorenzo, alcaldessa del municipi, va entregar a tots els participants un exemplar del llibre que forma part de la col·lecció local del municipi De Soca-rel. Una passejada pel patrimoni arbori de Vilanova del Vallès, escrit pel mateix instructor del curs, Jacint Pla.

Darrera actualització: 26.06.2019 | 14:10

Imatges

entrega llibres