La matinal sostenible va ser molt participativa

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 12:00

Un matí amb activitats molt diverses com: una actuació musical infantil; tallers familiars sostenibles; degustació de productes amb mel produïda a Vilanova del Vallès; taller ITB de bicicletes; exposició de medi ambient; repartiment de material per impulsar el reciclatge a les llars i un petit tastet de reaprofitament de rodetes de segona mà. 

Els productors vilanovins de l’Horta de la Tuka ens van acompanyar a ser abelles per un dia i entendre, així, la seva importància a l’ecosistema per tal de pol·linitzar els cultius. Per altra banda ens van convidar a tastar mel vilanovina així com altres productes d’agricultura biodinàmica

També es va poder passar la inspecció tècnica de les bicicletes i jugar a trobar com reaprofitar les rodetes així com aprendre a fer compostatge a casa. 

Des de l’estand de l’Ajuntament es van respondre dubtes diversos, sobretot sobre reciclatge: es va repartir bosses per reciclar envasos, vidre i paper/cartró, així com bujols per a la recollida de matèria orgànica, i cantimplores per reutilitzar. Es va informar d’altres temàtiques com: les mesures preventives del mosquit tigre; com es poden gaudir les revetlles amb precaució; quines rutes i punts d’interès hi ha a Vilanova del Vallès; on es pot portar el material per reaprofitar com ara bressols, cotxets, cadiretes per infants, etc.

 

Darrera actualització: 07.06.2018 | 12:07