Acollida de menors tutelats al nostre municipi

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 17:35

La Generalitat de Catalunya ha autoritzat un centre d’acollida de menors tutelats al nostre municipi des del passat 19.11.2018 (ahir).

Aquest centre es troba situat a la casa de colònies de la Masia de Can Rabassa, i actualment hi resideixen uns 30 menors juntament amb la Fundació Diagrama que els tutela durant la seva estada al país.

La posada en marxa d’aquest espai com a centre d’acollida ha estat promoguda unilateralment  per la Direcció Del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i la Direcció general d’infància i adolescència (DGAIA).

Aquestes direccions tenen per objecte, la promoció del benestar personal i social dels infants i els adolescents, i de les actuacions de prevenció, atenció, protecció i participació dirigides a aquestes persones a fi de garantir l’exercici de llurs drets, l’assumpció de llurs responsabilitats i l’assoliment de llur desenvolupa­ment integral.

L’Ajuntament està treballant en aquests moments per a disposar de més informació al respecte com pot ser la temporalitat d’aquesta acollida, plans de treball, etc.

Som conscients que allò desconegut pot generar certa por i és per aquest motiu que s’està treballant conjuntament i de forma transversal amb la Generalitat, Serveis Socials, Centre de Salut, Mossos d’Esquadra, Policia Local, DGAIA, etc

Darrera actualització: 20.11.2018 | 17:38