Una vintena de persones participen a la xerrada sobre les diferents opcions educatives després de cursar l’ESO

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 10:05

La trobada va tenir lloc aquest dimarts a la tarda a la Sala Polivalent de Cal Trempat

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va organitzar, aquest dimarts a la tarda a la Sala Polivalent de Cal Trempat, una xerrada-taller conjunta dirigida a joves i famílies que tenen fills/es a quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Sota el títol Ja saps què faràs l’any que ve? Famílies: com podeu acompanyar aquesta decisió, la vintena d’assistents, joves acompanyats de les respectives famílies, l’entrenador (coach) de joves Carles Ventura va exposar diferents aspectes en relació a la presa de decisions dels joves a l’hora d’encarar el seu futur professional. Hi ha joves que tenen clar que volen estudiar i d’altres que estan buscant el seu camí, i aquest camí requereix dedicació.

Carles Ventura va remarcar que cal trobar els punts forts, els somnis personals i els gustos de cada un i treballar les seves pors i també de les famílies. També va recomanar demanar suport als coordinadors pedagògics dels centres educatius, visitar les fires d’en ensenyament i demanar opinió a aquelles persones que han estudiat el què els agradaria fer. També va remarcar la importància de formar-se i estudiar. 

Darrera actualització: 10.04.2019 | 11:26