Una cinquantena d’alumnes de sisè de Mestres Munguet visiten l’exposició ‘Reduïm residus!’

Dijous, 28 de març de 2019 a les 19:30

Dilluns es farà la mateixa activitat amb els alumnes de cinquè

Aquest matí, unes cinquantena d’alumnes de sisè de primària de l’escola Mestres Munguet ha visitat l’exposició Reduïm Residus!, a la biblioteca Contravent. A la visita se’ls ha explicat la importància de la gestió dels residus per tal de reduir-ne la seva producció. S’han analitzat les dades de la composició dels residus municipals, s’ha parlat dels hàbits de consum i la producció de residus, de la recollida selectiva en contenidors i de la recollida porta a porta.

També han reflexionat sobre el que poden fer com a consumidors i consumidores per fer front al problema: prevenir i reciclar.

Finalment, des de l’Ajuntament, s’ha fet entrega dels porta-entrepans ecològics (Boc’n roll) per tal de reduir la utilització del paper d’alumini.

Dilluns es farà la mateixa activitat però amb els alumnes de cinquè del mateix centre.

Exposició oberta fins al 3 d’abril

L’exposició, creada per la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, es podrà visitar fins dimecres vinent, 3 d’abril. Té com a objectiu sensibilitzar els joves i el públic general sobre la necessitat de respectar la piràmide de gestió de les escombraries, que comença per la prevenció o reducció de residus, segueix per la reutilització i el reciclatge i només acaba en el tractament en els casos en què sigui necessari. D’aquesta manera protegim el medi ambient i minimitzem les despeses de gestió.

Darrera actualització: 28.03.2019 | 19:35