Signatura del conveni de col·laboració per al desenvolupament urbanístic del Barri Rodes

Divendres, 1 de març de 2019 a les 14:45

Yolanda Lorenzo, alcaldessa del municipi, Sebastià Expósito, president de l’AAVV del Barri Rodes i la Sra Amargant, representant dels veïns de la Pujada de Santa Quitèria i del c/ Barcelonès l'han signat aquest migdia

Aquest migdia, Yolanda Lorenzo, alcaldessa del municipi i Sebastià Expósito, president de l’AAVV del Barri Rodes, i la  Sra. Amargant, representant del veïns del Passeig de Santa Quitèria i c/ Barcelonès, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament urbanístic del Barri Rodes.

Amb la signatura d’aquest conveni totes les  parts es comprometen  a treballar conjuntament, d’una manera consensuada  respectant les competències pròpies de l’Ajuntament i la participació dels veïns. 

Un dels objectius principals  que consta en el conveni serà fixar la divisió poligonal equilibrada del barri, realitzant un estudi econòmic (en el qual ja s’hi està treballant) que justifiqui la viabilitat econòmica de la modificació del planejament del sector, i planteja, entre d’altres compromisos, un desenvolupament gradual de la urbanització amb la voluntat que el barri pugui costejar d’una manera més econòmica les obres d’urbanització.

Podeu veure el document íntegrament en aquesta mateixa notícia. 

Darrera actualització: 21.03.2019 | 09:56