L’alcaldessa, Yolanda Lorenzo, assisteix a l'homenatge a alcaldes i alcaldesses de Catalunya

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 12:00

L’acte es va celebrar aquest dilluns al Centre Cultural el Born de Barcelona

El Centre Cultural el Born de Barcelona va acollir, aquest dilluns, un acte d'homenatge a la política municipal aplegant diversos alcaldes i alcaldesses de Catalunya. Yolanda Lorenzo, alcaldessa del municipi, va assistir a la tradicional trobada-dinar que Alcaldes.eu organitza des de 2011, coincidint amb el final de les legislatures municipals.

Hi van participar més de 150 persones, entre electes, representants de la societat civil, empresaris i mitjans de comunicació, l'acte va servir per agrair i reconèixer la tasca realitzada pels alcaldes i alcaldesses de Catalunya.

En l'acte va intervenir, entre d'altres electes, Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, conjuntament amb el conseller d’Interior, Miquel Buch i el president de l’ACM i alcalde de Sallent, David Saldoni. Amor va destacar que "la feina dels alcaldes i alcaldesses ha estat clau en els darrers 40 anys per explicar els canvis i transformacions socials".

Van rebre reconeixement una dotzena de batlles de diverses poblacions que han anunciat l'abandonament de l'activitat política municipal: Lluis Tejedor (el Prat de Llobregat), Miquel Arisa (Centelles), Jordi San José (Sant Feliu de Llobregat), Mireia Solsona (Matadepera), Josep Poblet (Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona), Josep Maria Corominas (Olot), Joan Costa Planes (Rajadell), Marta Felip (Figueres), Andreu Francisco (Alella), Valentí Riera (Aguilar de Segarra), Teresa Padrós (Palau Solità i Plegamans), i Marc Prat (Ribes de Freser). 

Darrera actualització: 08.05.2019 | 13:05