Es lliuren els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

Dijous, 4 d'abril de 2019 a les 16:45

Els primers classificats del municipi van ser Xavier Teixidó i Silvia Cedillo

Aquest dimecres va tenir lloc, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

L’acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo, i la regidora d’esports, Sandra Álvarez; l’alcalde de La Roca del Vallès, Carles Fernández; l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez i l’alcalde de Montornès, Jose A. Montero, poblacions que organitzen la Mitja. També hi van assistir representants de Henkel i de les entitats organitzadores de l’esdeveniment esportiu celebrat el passat 24 de març.

Es va premiar la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i se'ls va lliurar un trofeu i un val del Centre Mèdic La Roca. Els premiats del municipi van ser Xavier Teixidó i Silvia Cedillo.

Aquest acte també va servir per formalitzar la donació solidària, que aquesta edició de la Mitja s’ha fet per primera vegada íntegrament per una causa comuna. Així, la recaptació íntegra de la Mini Solidària i el mig euro per inscrit a Mitja i cursa 6k que Henkel dona, es va entregar a la Creu Roja de Granollers per destinar-ho a programes d’inserció sociolaboral de persones en risc a la comarca.

La donació d’enguany va ser de 2.350 euros en total, aconseguint arribar a la xifra de més de 37.000 euros ja donats a diferents projectes solidaris durant aquests quinze anys.

L’acte es va tancar amb una foto de família de tots els participants.

Darrera actualització: 04.04.2019 | 17:05