Campanya ‘Aquí no llencem res’ els dies 5, 7 i 8 d’octubre

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 14:20

Es tracta d’una activitat informativa per millorar la correcta gestió de residus de les llars

Els pròxims dies 5, 7 i 8 d’octubre el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, amb col·laboració amb l’Ajuntament, impulsarà la campanya de proximitat Aquí no llencem res, amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars.

Aquesta campanya informativa la portaran a terme, a peu de carrer, un equip d’informadors ambientals que realitzaran una enquesta i facilitaran elements de suport per la correcta gestió de residus de les llars.

Els informadors seran a La Fira del Llaminer i voltants durant aquest dissabte al matí 5 i dilluns i dimarts es trobaran al voltant dels centres educatius, esportius, sanitaris, carrers més comercials, etc. Puntualment també informaran al costat de les illes d’aportació de residus dels Barris.

Dades importants

La recollida selectiva de residus a l’àmbit dl Consorci se situa al 38%, per sota de la mitjana de Catalunya  (39,9%) i lluny dels objectius europeus que marquen que per a l'any 2020 els residus correctament segregats han de suposar un 50% del total generat, i dels catalans s’ha establert l’objectiu d’arribar a un 60%.

Darrera actualització: 04.10.2019 | 14:25