Partit Socialista de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP)

Regidors/es (Legislatura 2019-2023)

  • Marialluïsa Ferré García
  • Luis Álvaro Alcalde
  • Gabriel Moreno Salvatierra

 


Article d'opinió del grup municipal (Semestral)

MILLORAR EL TRANSPORT PÚBLIC, UNA PRIORITAT A VILANOVA

El passat mes de Març el Grup Municipal Socialista vàrem presentar al Ple municipal una Moció, relativa a la creació d'una Comissió de Treball i Seguiment per la millora de la mobilitat en transport públic a Vilanova.

Aquesta Moció neix per dos motius fonamentals: la precària situació del transport públic de Vilanova i el compromís del PSC, adquirit a les últimes eleccions municipals. La intenció de la nostra proposta era establir un grup de treball format per representants de totes les forces polítiques municipals partint d'un document inicial, en què es plantegen les mancances en mobilitat i les possibles solucions.

La votació del Plenari va ser 6 vots a favor, per part del PSC i PDeCAT i 7 vots en contra de l'equip de govern format per UpVV i ERC. En conseqüència, la moció no va prosperar.

La justificació del vot negatiu, per part de UpVV, va ser que gran part de les propostes presentades en el document ja les estava treballant el govern i les que no s'estaven treballant, les consideraven fites inassequibles. El grup d’ERC ni tan sols es va molestar en defensar la seva postura en contra de la moció. Només, va aixecar la mà, en el moment de la votació.

Des del nostre grup, no entenem com unes i uns polítics que porten governant Vilanova des de fa 14 anys i per tant, en el període de l'explosió demogràfica del 2005, estan treballant ara en totes aquelles carències, en mobilitat, que casualment hem proposat nosaltres.

Malgrat això, no podem deixar de manifestar la nostra decepció cap a l'actitud del govern, que ha perdut una gran oportunitat d'agafar la mà estesa que els hi vàrem oferir per treballar junts amb un objectiu fonamental: la millora dels serveis dels vilanovins i vilanovines.

El temps dirà qui tenia raó, si el govern municipal que es tanca en si mateix o el Grup Socialista que ha presentat una proposta de treball en equip, amb tot el que això comporta: suma d'aportacions, consens, idees.

Us desitgem un bon estiu i una bona festa major!!!


Despatx Grup Municipal: Sis de desembre, 40 - Despatx-Local
- 08410 Vilanova del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 456 758
Telèfon: 673 920 087
Adreça electrònica: vilanovadelvalles@socialistes.cat
Adreça electrònica: mllferre@vilanovadelvalles.cat
Lloc web: www.vilanovavalles.socialistes.cat
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.03.2022 | 18:07