El fort vent obliga a tancar el passeig Josep Pla de Vilanova del Vallès

Dijous, 2 de novembre de 2023 a les 18:00

Davant l'augment de les ratxes de vent previstes per a la resta de la jornada, l'Ajuntament de Vilanova del Vallès ha decidit tancar el Passeig Josep Pla per tot el que resta de dia per evitar riscos amb els arbres de la zona. No obstant això, es prega precaució sobretot en totes els espais verds on hi ha arbres.

L'Ajuntament informarà la ciutadania de l'evolució de la situació a través de tots els canals municipals d'informació.

Recomanacions de prevenció i autoprotecció per ventades
Davant la previsió de vents forts a la ciutat, Protecció Civil recomana informar-se de les condicions meteorològiques previstes i atendre les indicacions que es donin pels mitjans de comunicació i seguir una sèrie de consells tant a dins de casa com a l'aire lliure.
A casa, cal tancar i assegurar portes i finestres, baixar les persianes i recollir els tendals, retirar testos i objectes de finestres i balcons que puguin caure al carrer i provocar un accident, revisar els elements fixos (antenes, aparells d'aire condicionat, claraboies, etc.).
També cal tenir cura dels vehicles que estiguin aparcats al carrer, ja que el vent pot fer caure les motos o algun element de mobiliari urbà.
Al carrer és convenient allunyar-se de cornises, murs i arbres que es puguin desprendre i prendre precaucions davant d'edificacions en construcció (bastides, grues) o en mal estat. També cal extremar les precaucions en la realització d'activitats a l'aire lliure (patis d'escoles, esports, etc.).

 

Darrera actualització: 02.11.2023 | 18:29