Actuacions després del temporal Glòria

Dilluns, 17 de febrer de 2020 a les 14:50

A conseqüència del darrer temporal “Glòria”, va haver-se de tancar el pas de vehicles pel gual de Can Manel que creua el Riu Mogent.

Ha calgut esperar a que el cabal d’aigua que passava per sobre el pas minvés per poder determinar l’actuació de neteja més adient a dur a terme. Finalment, la setmana passada es van netejar els sediments de sota el pont i es va poder comprovar que l’estructura ha quedat afectada en diversos punts, el pont s’ha descalçat, i alguna esquerda s’ha accentuat, per la qual cosa en aquests moments no es pot assegurar l’estabilitat del pont. 

Des dels Serveis Tècnics municipals estan avaluant l’actuació que cal dur a terme en aquest punt per tal de restablir el pas de forma segura tant aviat sigui possible.

Per aquest motiu, el pas de can Manel que es troba al camí que uneix la carretera de Valldoriolf amb la carretera de Sant Adrià a La Roca del Vallès, quedarà tancat a la circulació de vehicles per motius de seguretat, fins que s’hagin dut a terme les actuacions de reparació corresponents.

D’altra banda, aquest mes de febrer també s’ha actuat al gual de Can Farigola. S’hi ha retirat sediment i vegetació per tal de permetre el pas i s’ha recol·locat rocalla a l’escullera.

Darrera actualització: 17.02.2020 | 14:54