Aula mentor

Què és l' Aula mentor?

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a distància a través d'Internet amb una àmplia oferta formativa (més de 200 cursos) que et permeten formar-te en diferents àmbits (empresa, informàtica, social i sanitari, turisme, medi ambient, etc.) per actualitzar la teva qualificació professional o coneixements de cultura general. L'Aula Mentor de Vilanova del Vallès neix fruit d'un conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

OFERTA DE CURSOS

Com funciona l'Aula Mentor?

  1. Escull el teu curs: Oferta Cursos Aula Mentor
  2. Informa't i contacta amb l'Aula Mentor de Vilanova del Vallès:  vilanovadelvalles@aulamentor.es
  3. Matricula't!  Incripció Aula Mentor
  4. Realització del curs amb el seguiment i suport d'un tutor.
  5. Examen final: En finalitzar el curs podràs realitzar una prova final presencial per obtenir el Certificat d'Aprofitament.  Necessitaràs la prèvia autorització del tutor o tutora per fer aquest examen. En cas de no superar la primera prova, tens dret a presentar-te dos cops més.
  6. Certificació del curs.

Matriculació

La matrícula a l'Aula Mentor està permanentment oberta i es pot realitzar qualsevol dia de l'any excepte al mes d'agost. La durada del curs dependrà del ritme de treball de cada alumne.

El cost de la matrícula per a un curs és de 48 euros, xifra que dóna dret a dos mesos de curs (60 dies) i a presentar-se a dues convocatòries d'examen. Si en aquest temps no has finalitzat la formació pots realitzar les recarregues de matrícula que necessitis. Cada recàrrega té una durada de 30 dies i un import de 24 euros.

Formulari Inscripcions

Més informació i cita prèvia per altes i matrícules

Els cursos estan dirigits a tots els públics, a partir de 18 anys, tant a persones aturades com a persones que estiguin treballant. En tractar-se de cursos en línia, cada persona pot adaptar l'horari en funció de les seves necessitats, obligacions i horaris.

Els alumnes disposen de l'assessorament i l'acompanyament d'una administradora per fer consultes o suport presencial.

Contacte: vilanovadelvalles@aulamentor.es

Darrera actualització: 18.04.2024 | 13:11
Darrera actualització: 18.04.2024 | 13:11