Club de futbol Vilanova del Vallès

El Club de Futbol Vilanova del Vallès va ésser fundat cap l'any 1920. Els avis del poble recorden que jugaven a futbol entre els pobles veïns de manera més o menys organitzada. Però no va ser fins l'any 1.936 quan el Club es va inscriure a la Federació Catalana de Futbol i va començar a participar en els seus campionats.

L'objectiu de l'entitat és promoure l'esport entre els nens ¡ nenes. Intentem formar-los tant esportivament com civicament mitjançant la pràctica del futbol dins d'un grup de nens i nenes de la mateixa edat, fins que en un futur puguin arribar a jugar en el primer equip. També és un objectiu primordial mantenir l'equip a la categoria que es troba, 1a regional.

El lloc de trobada és el Camp Municipal de Futbol, on es realitzen tots els entrenaments dels diferents equips i els partits.

La Junta Directiva es reuneix setmanalment al despatx del Centre Cultural.

Per apuntar-se o demanar informació es poden dirigir a qualsevol membre de la Junta Directiva o bé al Camp Municipal de Futbol de dilluns a divendres de les 18h. a les 22h. o be trucant per telèfon.

Maria Aurèlia Capmany, 2-4 - 08410 Vilanova del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 456 083
Adreça electrònica: futbolbase@cfvilanovadelvalles.es
Adreça electrònica: directiva@cfvilanovadelvalles.es
Lloc web: www.cfvilanovadelvalles.es/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 30.01.2018 | 13:21