Unitat per Vilanova (UpVV)

Regidores/s (Legislatura 2019-2023)

  • Yolanda Lorenzo i Garcia (Alcaldessa)
  • Sergi Ruiz i Vilar
  • Sandra Álvarez i Torné
  • Jordi Vall-Llovera i Calmet
  • Abelardo López i Hernández
  • Sara Iglesias i Pajares

 

Article d'opinió del grup municipal (Semestral)

POLÍTICA 2.0

Avui dia quasi tothom disposa d’un smartphone o telèfon intel·ligent. Tenim moltíssima informació a mà i a tocar d’un sol dit. Ens llevem al matí i podem llegir els principals titulars de premsa, consultar si plourà o farà sol, llegir i contestar emails i, per suposat, participar, llegir i compartir a les xarxes socials.

L’ús d’aquestes xarxes en la política és, si més no, qüestionable, quan en lloc de ser una eina d’informació és converteix en una plataforma de crítica buida, de desinformació i difamació, de tergiversació de la realitat i, el més greu, de mentides intencionades.

Llegim coses com inacció, desgovern, falta de projectes, falta de diàleg i transparència. Tot això envoltat d’un obscurantisme allunyat de la realitat.

Tot just estem a la meitat de la legislatura. El passat mes de maig va fer dos anys que les vilanovines i els vilanovins ens van fer confiança per tirar endavant el nostre model de poble, amb un programa de govern ampli, adequat a les necessitats de tots i pensat per fer de Vilanova un millor municipi per treballar, viure i desenvolupar-se.

Projectes com el centre de dia, el parc de l’entrada al municipi, la implantació de la fibra òptica als barris, la creació de la brigada de barris, el rebost solidari, l’ordenació de la plaça del poble, la implantació de noves empreses, el recolzament per tal de poder fer que les veïnes i veïns del Barri Rodes i Can Rabassa tinguin un barri urbanitzat. Propostes que estan contemplades al PAM (Pla d’Actuació Municipal).

A Unitat per Vilanova no fem política 2.0. Treballem per fer realitat tots aquests projectes. Qui tindrà la potestat de valorar la feina que s’està fent i els projectes portats a terme seran els propis vilanovins i vilanovines, quan d’aquí a aproximadament dos anys jutjaran l’acompliment del programa presentat .

Us desitgem un molt bon estiu i esperem trobar-nos a la Festa Major per compartir amb vosaltres estones de lleure i rauxa.


Adreça electrònica: contacte@unitatpervilanova.cat
Lloc web: www.unitatpervilanova.cat
Horari:  
Darrera actualització: 09.03.2022 | 18:07