Participa al Europe Clean Up Day a Vilanova!

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

Organitzada per l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, el proper diumenge 9 de maig tindrà lloc una nova jornada del Let’s Clean Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Aquesta iniciativa es traduirà al nostre poble amb una matinal de neteja dels residus abocats a l’espai natural del camí fluvial que voreja el riu Mogent, de 10 a 12.30 hores aproximadament. L'activitat s'adreça a grans i petits i s'iniciarà al Parc Fluvial a l’espai de l'Aula de Natura. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a l'adreça serveistecnics@vilanovadelvalles.cat fins al 7 de maig. 

Per al desenvolupament de l'activitat es recomana portar calçat adequat per caminar i roba adequada al temps i a l'activitat, guants, preferiblement de jardí, i aigua per beure. A més, serà necessari portar mascareta.

Abans d’iniciar el taller es repartirà als assistents material per la recollida, es donaran consell de mesures COVID i de seguretat per realitzar l’activitat i es dividiran en grups. 

Cal destacar que si plou no es realitzarà l’actuació prevista.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 09:05