Les deixalleries repartiran compost gratuït del 2 al 8 de maig

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:00

El Consorci de Residus ha anunciat que qui vulgui es podrà emportar compost fins a 50 L per persona i dia, amb motiu de la Setmana Internacional del Compost.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha anunciat que la propera setmana, del 2 al 8 de maig, celebrarà la Setmana Internacional del Compost, que enguany centra la seva temàtica en el cicle de la matèria orgànica. En el marc d’aquesta celebració, repartirà compost a totes les persones que s’hi apropin. Cadascú podrà emportar-se fins a 50 L cada dia. Per fer-ho, caldrà portar un recipient i respectar el protocol establert.

Sota la marca COMPOSTVO, el Consorci vol fomentar l’ús del compost provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica i recompensar la ciutadania pel seu esforç per separar la matèria orgànica a casa de forma correcta i facilitar que se’n pugui obtenir compost i biogàs.

El compost de classe II és un producte apte per a la seva utilització com a esmena en sòls, esmena orgànica de terra vegetal d’obra, esmena orgànica per a plantació de clots i rases, així com també per a certs enceballs i esmena orgànica per a recuperació de sòls degradats.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 08:44