L’Ajuntament millora part del mobiliari urbà

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 13:00

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès està portant a terme actuacions de manteniment i millora en equipaments municipals i mobiliari urbà.

La conservació de la qualitat dels parcs i jardins de Vilanova comporta la realització d'un seguit de treballs de manteniment que es fan de manera constant. Actualment, per tal de modernitzar i millorar la imatge de l'espai públic s'ha fet un seguit d’actuacions:

  • BOSC ESCOLES. S’han substituït les cordes malmeses i posat al dia l’estructura de fusta del joc d’aventura. A la tirolina s’ha fet substitució funcional dels elements malmesos i s’ha fet posada al dia de l’estructura, reblert de sorra i reforçat la contenció perimetral amb travesses.  S’ha recol·locat el rètol informatiu de la instal·lació al costat del pòrtic de sortida per garantir-ne la lectura abans de l’ús i evitar que sigui utilitzat per franges d’edat inadequades. La tirolina està dissenyada per infants de 6 a 12 anys. 
  • PLAÇA PAU CASALS s’ha fet una posada al dia de l’estructura de fusta del joc lúdic per a la gent gran. El pont de llistons trencat s’ha desmuntat i estem a l’espera que arribin les peces per instal·lar-ne un de nou.
  • MOBILIARI URBÀ. S’estan fent treballs de manteniment en els bancs. 
  • ARMARIS ESCOMESES. S’han repintat les portes metàl·liques dels armaris d’escomeses de centres públics.

Amb aquests treballs s’afavoreix i es promou l’esbarjo a l’aire lliure en unes instal·lacions més còmodes, segures i afables amb l’entorn. L'ús continuat de les zones de joc, les inclemències del temps i, a vegades, el vandalisme provoquen el deteriorament dels espais de joc infantil.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 14:27