L’Ajuntament executa actuacions de sanejament i neteja de vials en diverses zones del municipi

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha finalitzat un seguit d’actuacions a diferents zones del municipi.

Són les següents:

  • Estabilització de talús, recuperació de vorera i de la canonada d’aigua de Sorea al Carrer Pirineus  a Ca l’Alegre. Aquesta actuació forma part de la primera fase del projecte de rehabilitació de barris que s’està fent aquest estiu. Un pla que consta de tres anys i que cada any es farà una fase. En aquesta actuació s’està rehabilitant arran del despreniment que va haver-hi fa uns mesos i es preveu que durarà fins al setembre. 

 

  • Neteja de cunetes i franges laterals del camí d’accés a Can Bosc.  S’ha realitzat una desbrossada de talussos i neteja de cunetes en el marc de millora de camins i/o carreteres. Ha constat d’una intervenció de recuperació de les cunetes que feia anys que estaven plenes de vegetació i terres i d’una neteja general de la via.

 

  • Neteja del torrent del Sorral de la part urbana i la part agrícola per donar sortida amb més facilitat al cabal de l’aigua i evitar l’aigua estancada que propicia la proliferació del mosquit tigre.

 

  • S’ha fet una neteja de l’entorn de Can Trempat i del Centre de Dia, post a punt de l’equipament i dels entorns amb la previsió de la seva imminent posada en funcionament.

 

Darrera actualització: 22.07.2021 | 11:41