La millora de barris continua avançant

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

Aquesta setmana s'han efectuat treballs a Ca l’Alegre, mentre que la setmana vinent es faran a Can Nadal

L'execució dels treballs previstos al Projecte d’intervenció a la via pública de diferents barris de Vilanova del Vallès que preveu adequar un total d’uns 29 km de carrers continua avançant segons el previst. Aquests treballs s'han dotat d'un pressupost de 576.000 €. 

A finals de gener es van començar les obres pel Camí de Cal Sereno fins a dalt de tot de Bosc Ruscalleda, les Roquetes, Can Cebrià, Camí de la Casa alta, Casa Nova i la meitat inferior del barri de ca l'Alegre, tant en pavimentació com en l'arranjament de les voreres. 

Aquesta setmana, per altra banda, s'han realitzat treballs d'arranjament d'asfalt a Ca l’Alegre i la setmana vinent les tasques continuaran pel barri de Can Nadal, posteriorment en el Xargall i Can Jornet. 

Pel que fa a l'arranjament de voreres, a més de Ca l’Alegre, aquest any està previst fer Can Nadal, Can Cebrià, Can Palau i les Roquetes.I l'any vinent, el 2023, s'actuarà a Can Bosc en paviment de formigó i voreres. 

El Pla de Millora de Barris és un dels objectius prioritaris per l’equip de govern durant la legislatura actual perquè suposarà una millora del benestar dels veïns i veïnes de Vilanova del Vallès.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 13:54

Imatges