La Falguera celebra la Festa de l’Arbre

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 00:00

Els diferents grups bombolla van fer la plantada d’arbres i van treballar la preservació i cura dels espais naturals i de la vegetació.

L’Escola la Falguera de Vilanova del Vallès ha celebrat, un any més, la Festa de l’Arbre. Enguany, sense la participació de les famílies ja que la pandèmia ha obligat a reinventar la festa i ajustar-la al màxim a la normativa sanitària del moment. Tanmateix, l'equip directiu-docent, alumnes i conserge van dur a terme diferents tasques al voltant de la temàtica del medi ambient. El passat 2 de març, diferents grups bombolla van poder baixar al pati per fer la tradicional plantada d’arbres i uns altres grups van fer activitats a les aules relacionades amb la conscienciació de la preservació i cura dels espais naturals i de la vegetació.

L’AFA organitza una neteja dels entorns

Tot i no poder participar dels actes de la Festa de l’Arbre dins l’escola, l’AFA La Falguera va voler organitzar una recollida de brossa pels entorns de l’escola amb l’objectiu de seguir educant i conscienciant als fills i filles de la importància de mantenir un entorn natural net.

Durant una mica més d’una hora, es van netejar diferents espais com el bosc del costat de l’escola, tota la part de les pistes, l’aparcament de dalt, el descampat o el bosc de les cabanes.

La crida va ser un èxit perquè hi va haver molt bona resposta per part de les famílies i dels infants i, malauradament, es va recollir molta brossa.

Des de l’Ajuntament, aplaudim aquesta gran iniciativa de l’AFA La Falguera i fem una crida a la responsabilitat de tothom per intentar mantenir els espais públics nets, ja que així aconseguirem una millor convivència entre tots els vilanovins i vilanovines.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 09:02

Imatges

La Falguera celebra la Festa de l’Arbre La Falguera celebra la Festa de l’Arbre La Falguera celebra la Festa de l’Arbre