La Diputació ha aprovat inicialment el projecte “itinerari de vianants a la carretera BP-5001" 

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 14:30

La Diputació de Barcelona ha aprovat el projecte per construir un Itinerari de vianants a la carretera BV-5001 (antiga carretera de la Roca) entre el barri de Ca l’Ametller (Montornès) i Vilanova del Vallès. Tant l’Ajuntament de Montornès del Vallès com el de Vilanova del Vallès havien demanat en reiterades ocasions a la Diputació de Barcelona aquestes obres, donat que la titularitat de la carretera és de la Diputació.  

Aquest projecte, valorat amb un import de 408.956,22 €, permetrà que la connexió entre els veïns de Montornès i per proximitat els veïns del Barri de Cal Ametller sigui més segura. El projecte també contempla un pont per creuar la Riera de Vallromanes. 

Des de l’Ajuntament de Vilanova considerem una prioritat fer un municipi més segur i accessible per al vianants. D'acord amb la Carta Europea dels Drets dels Vianants, els vianants tenen dret a viure en un ambient sa i gaudir lliurement de l'espai públic en les condicions de seguretat adequades per a la seva salut física i psicològica. 

Darrera actualització: 27.09.2022 | 14:36

Imatges