Jornada del Let's Clean Up a Vilanova! T'apuntes?

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 13:00

Es farà aquest diumenge, 27 de novembre, de 10 a 14 h del matí i el punt de trobada serà el pati de les escoles.

Aquest pròxim diumenge, dia 27 de novembre, es farà una nova jornada de neteja dels entorns naturals de les escoles de Vilanova del Vallès, una acció coneguda com a Let's Clean Up! i que ja s'ha fet en altres ocasions. Enguany amb l'ajuda dels alumnes del Servei Comunitari de 4t d'ESO de l'Institut. Aquesta vegada, la convocatòria serà a les 10 h al pati de les escoles (entre el centre cultural i l'escola Mestres Munguet Cortés). Allà es repartirà el material per netejar (bosses, etc.) i començarà l'acció. La jornada s'allargarà fins les 14 h del migdia.

És una activitat oberta a tothom, perquè tots podem sumar per deixar una Vilanova més neta. Es recomana dur roba còmode, guants, calçat adequat i esmorzar. T'apuntes a participar?

La campanya Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Garantir la neteja del nostre entorn és fonamental per al desenvolupament sostenible. Procurar que els espais verds estiguin lliures de residus així com reciclar les nostres deixalles correctament és primordial per aconseguir un entorn net i saludable per tots i totes. Vine i participa!

Darrera actualització: 22.11.2022 | 13:43