El Pla de Millora de Barris, adjudicat

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:00

Les obres són un dels objectius principals de l’equip de govern per aquesta legislatura, ja que es tracta d’un projecte que contribuirà al benestar dels veïns i veïnes.

Aquest dilluns, 17 de maig, la Junta de Govern ha formalitzat l’adjudicació del projecte del Pla de Millora de Barris. Es tracta d’un gran pas perquè aquest projecte és un dels objectius prioritaris per l’equip de govern durant la legislatura 2019-2023, ja que repercutirà en una millora del benestar dels veïns i veïnes de Vilanova del Vallès.

L’adjudicació ha estat per a l’empresa BIGAS GRUP SL i la intervenció per a la Millora de l’Estat de la Via Pública dels nou barris (Ca l’Alegre, Can Jornet, El Xargall, Can Nadal, Can Bosc, La Casa Nova, Can Cebrià, Les Roquetes i Bosc Ruscalleda) està previst que comenci aquest mateix 2021 i s’allargui durant 3 anys, és a dir, fins el 2023.

La planificació aproximada de les intervencions anuals és la següent:

2021: Arranjaments de voreres a Ca l’Alegre, Can Jornet, El Xargall i Can Nadal, Casa Nova i Can Cebrià

2022: Arranjaments d’asfalts a Ca l’Alegre, Can Jornet, El Xargall, Can Nadal, Can Bosc, La Casa Nova, Can Cebrià, Les Roquetes i Bosc Ruscalleda

2023: Arranjaments de voreres Can Bosc i Les Roquetes

Les intervencions a realitzar a cadascun dels barris afecten en total a uns 29 km de carrers i s’han deduït a partir d’un treball de camp que es va dur a terme a finals del 2019, amb el que es van classificar les carències de cada barri en els següents 4 termes:

  1. Millora obra civil afectada (paviments asfàltics, de formigó, vorades i voreres).
  2. Instal·lacions per sobre del nivell de ferms (xarxes aèries de telefonia i electricitat, tapes de registres dels diferents serveis soterrats).
  3. Senyalització vertical i horitzontal.
  4. Mobiliari urbà.

L’adjudicació a Bigas Grup SL s’ha realitzat per un import de 499.689,54 € (IVA inclòs). 

Darrera actualització: 20.05.2021 | 09:26