Comença la 2a fase d'obres al Parc Fluvial

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest dimecres 13 d'octubre han començat els treballs, que tindran termini d'execució de 2 mesos.

La segona fase d'obres per la consecució del Parc Fluvial desitjat ja estan en marxa. Aquest matí s'han iniciat els treballs que han de servir per duplicar les zones verdes municipals del nucli urbà. En total, recordem, seran 17.770 mde zona verda a l’entrada nord del poble, a banda i banda del Riu Mogent, a més de dues zones d’estacionament a l’entrada del poble.

Amb aquest projecte, una de les grans apostes de la legislatura, Vilanova guanya un gran parc, per posar en valor l’espai fluvial i fomentar les pràctiques i els estils de vida saludables a tocar del poble.

El projecte, que es va explicar al mes de febrer quan el Departament de Territori i de Sostenibilitat va donar la llum verda definitiva, comptarà també amb un amfiteatre, nous recorreguts interns a peu i en bicicleta, una zona de jocs per a gossos, un espai de jocs infantils, una zona per a BTT, incorporarà arbrat i vegetació pròpia dels espais de ribera i l'espai del pou municipal.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 13:48

Imatges

Comença la 2a fase d'obres al Parc Fluvial Comença la 2a fase d'obres al Parc Fluvial Comença la 2a fase d'obres al Parc Fluvial