Actuacions de la Brigada de Barris (Juny i Juliol 2017)

Dimecres, 16 d'agost de 2017 a les 13:25

Durant els mesos de juny i juliol la Brigada de Barris ha dut a terme les actuacions següents:

- Al barri de Ca l’Alegre s’ha arranjat la vorera de l’avinguda Catalunya en el seu primer tram d’accés des de la rotonda de Can Duli; s’han desbrossat les voreres de la mateixa avinguda, des del carrer de Dalt fins el carrer Montornès, i s’ha millorat la senyalització viària dels carrers Dotze de Febrer i Òrrius. També s’ha arranjat la reixa de recollida d’aigües pluvials de l’accés del carrer Vallespir.

- Al barri de les Roquetes s’han desbrossat les parcel·les municipals (carrer Gardènia, Magnòlia i camí de Cal Sereno-Girasol).

- Al barri de Can Nadal s’han desbrossat els passos de serveis i les voreres dels carrers Gavina, Pinsà, Gaig, Alosa, Cigne, Xarxet i Perdiu.

- Al barri de Can Bosc s’han desbrossat voreres i passos de serveis.

- Al barri de Can Rabassa s’han desbrossat els passos de serveis.

Alhora s’ha reforçat el servei de neteja viària als barris acompanyant la màquina escombradora amb la bufadora per tal de recollir el màxim de restes vegetals (principalment pinassa) xistents a les voreres i a la calçada.

També s’ha fet el manteniment de les illes de contenidors dels diferents barris i reforçat el servei de recollida de residus a causa de diversos abocaments incívics de residus voluminosos.

Darrera actualització: 24.08.2017 | 17:02