Sol.licitud de material municipal

Sol.licitud per demanar material que disposa l'Ajuntament per ser utilitzat en  actes que organitza la vostra entitat o el vostre centre de Vilanova.

Comentaris

Recordeu que la brigada municipal porta el material sol·licitat al lloc on es celebra l’esdeveniment, i el deixa apilat i sense muntar perquè cada entitat o centre en pugui disposar a la seva conveniència. De la mateixa manera doncs, un cop finalitzat l’acte, cal deixar-lo de nou desmuntat i recollit perquè la mateixa brigada passi a endur-se’l.

Enguany a més, en tots aquells actes que  es celebrin a l’aire lliure, les taules i cadires es lliuraran plegades a dins d’uns carros d’emmagatzematge tancats, i s’hauran de deixar, al finalitzar l’acte, de la mateixa manera.

Finalment, comentar-vos que, atès que al llarg dels darrers anys s’ha anat reduint considerablement el nombre de taules, cadires o bancs, amb el consegüent perjudici tant econòmic com pràctic que això suposa, aquest Ajuntament valorarà la possibilitat de prendre mesures sancionadores a les entitats o centres que no facin un ús correcte de qualsevol tipus de material que es cedeixi. Amb això no es pretén restringir aquest servei, sinó ben al contrari, millorar-lo perquè en puguem disposar tots, durant molt de temps, i amb una bona qualitat.

Quin cost té:

Gratuït

Quan es dóna resposta:

Temps de tramitació: Mínim 15 dies.

Qui pot sol·licitar-ho:

Durant tot l'any i amb una antelació mínima de 15 dies abans de l'acte, tenint en compte que, en el cas que no es segueixi aquest procediment, no s’assegura la disposició del material sol·licitat, sobretot quan hi ha èpoques en que coincideixen molts actes i festes.
- Entitats, associacions i centres de Vilanova del Vallès. (formulari per entitats)
- Particulars de Vilanova del Vallès, per esdeveniments dins del municipi. (formulari per particulars)

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Entregant el formulari corresponent correctament complimentat a les oficines municipals.

Darrera actualització: 28.01.2022 | 14:29