Servei Local d'Ocupació

Servei que s'encarrega de promoure l'ocupabilitat de les persones en situació de recerca de feina mitjançant vincles amb les empreses per detectar les seves necessitats i oferir-los assessorament especialitzat per cobrir els perfils professionals que requereixen.

Busques Feina?

Si estàs en recerca de feina pots demanar cita per fer la inscripció en la Borsa de Treball amb la que podràs accedir a les ofertes de feina, informació sobre cursos de formació i tutories d'assessorament i orientació laboral.

Ofereixes Feina?

El servei posa a disposició de les empreses un servei gratuït d'intermediació laboral i preselecció de candidats per cobrir les seves vacants.

Contacte: borsatreball@vilanovadelvalles.cat

Informació COVID-19 en matèria d'ocupació:

El Servei d'Ocupació de Catalunya repren l'atenció presencial  EXCLUSIVAMENT amb cita prèvia i només per aquells tràmits que no es puguin resoldre telefònicament. 

Les persones que vulguin ser ateses hauran de trucar al 900 800 046 i si per telèfon no es pot resoldre, llavors se'ls hi donarà cita.

Es molt important consultar les webs dels organismes oficials i les seves xarxes socials per seguir les indicacions i informacions actualitzades.

Darrera actualització: 24.02.2022 | 17:02