Formació ocupacional

Servei que s'encarrega de realitzar o facilitar la realització d'accions formatives teòrico-pràctiques que tenen com a finalitat millorar la capacitat professional i/o la capacitat d'inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professional.

  • Activitats Servei Local Ocupació 2020:

Són accions formatives subvencionades per a persones empadronades a Vilanova del Vallès i Vallromanes, inscrites al Servei Local d’Ocupació.

Més informació en el document adjunt: Formació Servei Local Ocupació 2020.

  • Feina Jove: Anem per feina!

Si tens entre 16 i 22 anys, i estàs buscant una primera feina, una feina per compaginar amb els estudis o millorar la teva formació ocupacional, t’oferim la possibilitat de formar-te en hostaleria i comerç, a més de la possibilitat realitzar un període de pràctiques en empreses del municipi.

  • Formació ocupacional SOC:

Formació subvencionada per a persones aturades inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya.Cercador de cursos: https://www.oficinadetreball.gencat.cat/socfuncions/CercadorCursosSimple.do

  • Altres projectes:

Connecta Jove VO: programa adreçat a joves de la comarca d'entre 16 i 29 anys beneficiàries de la Garantia Juvenil.

Programa Ocupació en la Indústria Local (OIL): té com a objectiu incrementar la competitivitat de la comarca i promoure l’encaix entre les oportunitats i les necessitats del mercat de treball del territori. Més informació a http://www.vallesoriental.cat/ambits/promocio-economica/foment-de-locupacio/ocupacio-a-la-industria-local--oil/

Darrera actualització: 09.03.2020 | 14:36