Centre Cultural Vilanova del Vallès - CCVV

El Centre Cultural és l’equipament que ens permet d’oferir un servei cultural, d’oci i lleure que respongui a les necessitats i demandes de la població per tal de millorar el nivell i la qualitat cultural de vida del nostre poble amb diferents formes de consum i expressió i en diverses disciplines artístiques.

Son molts els objectius que formen l’amalgama de desitjos en la gestió de l’equipament atès que el consum de la cultura és educacional i bàsic en la formació de públics. Es programen tot tipus d’espectacles en una programació estable de teatre, dansa, música, espectacles infantils, i adreçats també al públic familiar, l”Estiu a la Fresca” (d’entrada lliure) durant els dissabtes del mes de juliol, cinema d’estrena, cafès-concerts, xerrades, exposicions, cursos i tallers, Escola de Dansa,...etc

Durant l’any escolar i en horari lectiu, es programen diferents espectacles professionals a través d’un conveni amb els ajuntaments, el Centre Cultural i l’Associació Cultural de Granollers, adreçats a les escoles de tres municipis: Vilanova del Vallès, Vallromanes i Montornès, cinema, circ, titelles, teatre, música, dansa, etc adreçat exclusivament als nens/as, això suposa un extraordinari ventall cultural per a l’educació dels nostres infants.

Dins de la programació es treballa amb intercanvis amb companyies professionals que ens facilita l’accés a altres circuïts. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès a través d’un conveni de residència establert amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya fa que el nostre municipi sigui seu d’una important i prestigiosa companyia d’àmbit internacional, la Companyia Marta Carrasco, que organitza tallers actorals amb altres professionals (gratuïts per a la població), a més de l’estrena dels seus espectacles al teatre. Com a residències tècniques al nostre equipament tenim a les companyies Factoria Mascaró i Clownx Teatre.

El CCVV té quatre sales per a reunions de totes les entitats locals, i un aforament de la sala auditori amb 247 butaques.

Passeig del Centenari, s/n - 08410 Vilanova del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 845 62 40
Adreça electrònica: ccvv@vilanovadelvalles.cat
Lloc web: www.facebook.com/Centre-Cultural-Vilanova-del-Vall%C3%A8s-105344027969346
Horari:  
De dilluns a divendres de 15 a 22 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.09.2020 | 08:56