Centre Cultural Vilanova del Vallès - CCVV

El Centre Cultural és l’equipament que ens permet d’oferir un servei cultural, d’oci i lleure que respongui a les necessitats i demandes de la població per tal de millorar el nivell i la qualitat cultural de vida del nostre poble amb diferents formes de consum i expressió i en diverses disciplines artístiques.

Són molts els objectius que formen l’amalgama de desitjos en la gestió de l’equipament atès que el consum de la cultura és educacional i bàsic en la formació de públics. Es programen tot tipus d’espectacles en una programació estable de teatre, dansa, música, espectacles adreçats al públic familiar, cinema del Cicle Gaudí i cinema familiar amb Cinexic, exposicions, cursos i tallers, l’Escola de Dansa, l’Estiu a la Fresca amb concerts els divendres del mes de juliol,... etc.

Durant l’any escolar i en horari lectiu, es programen diferents espectacles professionals adreçats a les escoles del municipi: cinema, circ, titelles, teatre, música, dansa, etc, que suposa un extraordinari ventall cultural per a l’educació dels nostres infants.

El CCVV té quatre sales per a reunions de totes les entitats locals, i un aforament de la sala auditori amb 246 butaques.

ACTIVITATS DISPONIBLES:

Activitats CCVV Tallers balls de salóTaller Esbart

Passeig del Centenari, s/n - 08410 Vilanova del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 845 62 40
Adreça electrònica: ccvv@vilanovadelvalles.cat
Lloc web: www.instagram.com/ccvilanovadelvalles/?hl=es
Horari:  
De dilluns a divendres de 15 a 22 hores.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.10.2023 | 18:56