Xerrada “S’acaba l’Eso... i ara què?”

Divendres, 8 de d’abril de 2022 a les 10:00

El 20 d'abril es farà una xerrada presencial a Cal Trempat a càrrec de Josep Garcia, director de l’Institut Vilanova del Vallès; i un cop finalitzi, el coach per a joves, Carles Ventura, farà una sessió que també es podrà seguir en streaming.

L'àrea d'Educació de l'Ajuntament ha organitzat, juntament amb l'Institut Vilanova del Vallès, una xerrada d'orientació acadèmica adreçada a famílies d'alumnes de 3r i 4t d’ESO. Serà el dimecres 20 d'abril i la jornada comptarà amb dues parts diferenciades.

En la primera, el director de l'Institut Vilanova del Vallès, Josep Garcia, farà una xerrada per presentar les possibilitats i itineraris que ofereix l’Institut un cop acabada l’etapa de l’ESO. Aquesta primera part serà presencial, a partir de les 18 h, a Cal Trempat.

En segon lloc, un cop acabi la primera xerrada, al voltant de les 18.30 h, el coach per a joves, Carles Ventura, oferirà un taller amb què es buscarà entendre els sentiments que sorgeixen als joves a l’hora de prendre aquesta decisió tan important i, al mateix temps, es donaran eines a les famílies per acompanyar els seus joves. Aquest taller es farà de manera presencial a Cal Trempat, però també hi haurà l'opció de seguir-lo en streaming a través de la plataforma Zoom.

Per participar a la jornada, cal fer una inscripció prèvia gratuïta al correu electrònic eduxarxa410@vilanovadelvalles.cat.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:51