Vilanova viu el Dia Internacional de les Dones

Dimecres, 28 de febrer de 2024 a les 00:00

Entre l'1 i el 8 de març tindran lloc diversos actes a Vilanova del Vallès en commemoració al Dia de la Dona

L'Equip de govern ha presentat el cartell aquest matí que porta una línia gràfica de reivindicació del paper de la dona al llarg de la història i s'ha ideat i confeccionat amb la col·laboració de l'assocació Dones la Lluna. 

El pròxim 8 de Març es commemora el Dia Internacional de les Dones, un any més l'Ajuntament de Vilanova es bolca amb aquest dia amb diverses activitats que tindran lloc durant la primera setmana del mes de març i amb participació directa dels joves del poble. De fet, les activitats començaran el divendres 1 de març amb una activitat a l'institut.

El mateix 8 de març, s'ha organitzat l'acte d'homenatge a les dones, amb la lectura del manifest i un seguit d'activitats especials a la tarda amb el projecte "I tu, què pintes?; enganxada d'adhesius i taller de cabaret. Es tancarà la jornada amb l'espectacle "Enchanté! De la cia. Divinas a les 21 hores al CCVV.

El 8M, Vilanova del Vallès vol continuar fomentant l'apoderament femení i la sororitat entre les dones, contra la societat patriarcal que encara perdura, a més d'enfortir una xarxa lila, des de baix, implicant centres educatius, entitats, agents socials i persones a títol individual que no només es posin les ulleres liles el 8M, sinó els 365 dies de l'any.
Durant els primers vuit dies de març, es desenvoluparan diferents tallers i activitats, en destaca l'activitat "I tu, què pintes?" que es repetirà a diferents punts i equipaments municipals. A més, també recomanem l'exposició "Enciclopèdia de dones STEAM" que es podrà visitar fins al dia 15 de març al CCVV.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 10:24

Imatges