Vilanova recapta 4.307,50 euros a favor de la Marató de TV3

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 16:00

Aquest darrer cap de setmana, Vilanova del Vallès s’ha bolcat en la Marató de TV3, demostrant de nou el seu esperit solidari.

Vilanova es va sumar ahir, diumenge 18 de desembre, amb èxit de participació, a la cita de la Marató de TV3 que va convertir tot el país en una festa de la solidaritat dedicada enguany a les malalties cardiovasculars que són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o a les artèries.

La xifra de la recaptació puja a 4.307,50 euros. La festa de Vilanova amb la Marató va complir els millors pronòstics, pel que fa a diners recaptats com també per la força afluència de públic en tots els actes d’aquest cap de setmana. L'èxit, a casa nostra, és fruit de la feina constant que fa la Comissió de la Marató de Vilanova, que treballa durant tot l'any perquè aquest dia sigui una gran jornada de solidaritat a Vilanova. 

La comissió de la Marató de Vilanova del Vallès i l’Ajuntament, volen donar les gràcies a totes les persones  i entitats que han fet possible aquesta festa solidària. GRÀCIES! 

Darrera actualització: 19.12.2022 | 16:38