Vilanova es prepara per reivindicar la jornada del 25-N

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 10:00

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones i l'Ajuntament de Vilanova del Vallès ha organitzat diverses activitats per conscienciar sobre la violència que pateixen les dones només pel fet de ser-ho.

A l'Spai Jove es portarà a terme, el dia 23 de novembre de 17.30 a 19.30 h, una activitat creativa per reflexionar sobre les violències masclistes i com fer-hi front. Està dirigida a joves de 15 a 18 anys.

El divendres 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, es representarà l'obra "la volta el món en 80 ties", gratuït per a totes les dones. Un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 “ties”, sovint silenciades. Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser. Just abans de l'obra es llegirà el manifest del 25N.

El dissabte 26 de novembre es reivindicarà la jornada amb una caminada contra la violència envers les dones organitzada per l'Associació Dones la Lluna per a totes les edat i sense dificultat, que sortirà a les 10 h des del Centre Cultural. 


Des de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès seguirem treballant en l'acompanyament a les dones en el municipi, perquè volem un poble lliure de violències masclistes.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 10:08

Imatges