Vilanova del Vallès se suma al Dia Internacional de l'orgull LGTBI

Diumenge, 28 de juny de 2020 a les 11:10

Aquest diumenge, 28 de juny, es commemora la Diada per l'alliberament LGTBI, una data marcada per la revolta de Stonewall del 28 de juny de 1969, com a resposta a la violència policial, que hi va haver en aquell moment, i punt d'inflexió en la reivindicació dels drets d'aquest col·lectiu. Vilanova del Vallès se suma als actes del Dia Internacional per l'alliberament LGTBI amb el compromís de fer front i prevenir qualsevol discriminació per raó d’orientació o d'identitat sexual. 

L'Ajuntament s'adhereix al manifest de la Diputació de Barcelona, i des de divendres oneja la bandera irisiada al balcó del consistori. El trobareu adjunt en aquesta mateixa notícia. 

El manifest destaca que "les persones LGTBI també s’han vist afectades per la situació excepcional provocada per la pandèmia de la COVID-19, el confinament ha fet aflorar situacions de rebuig intrafamiliar, d’increment d’angoixa i de soledat entre d’altres. No es pot deixar de banda que en moments de crisi, malauradament, les persones del col·lectiu es situen en un punt de partida de desequitat."

Darrera actualització: 28.06.2020 | 11:08