Vilanova del Vallès reobre les instal·lacions esportives escalonadament

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 09:40

Superades les primeres fases del desconfinament i ja en fase de represa i amb la intenció d'anar recuperant una certa normalitat, l’Ajuntament, amb l’objectiu també d’animar la població perquè continuï fent esport, ha treballat per tal que a la reobertura de les instal·lacions esportives municipals es garanteixi la seguretat i la comoditat per a tots als usuaris. De moment però, no està permesa a cap instal·lació, ja sigui exterior o interior, l'entrada de públic. 

Així doncs, la setmana passada ja es va reobrir la Pista Coberta per fer entrenaments del Club de Bàsquet i ahir, dijous 25, es va obrir  el camp de futbol per fer entrenaments del Club de Futbol de Veterans i el proper dilluns 29 de juny s’obrirà el Pavelló d’Esports amb el següent horari: de dilluns a divendres de 9 a 12.30h hores i de 15 a 22 hores i dissabtes de 9 a 14 hores.  

Per tal de poder garantir unes bones condicions sanitàries davant la situació de la Covid-19, s'han establert tot una sèrie de mesures com la limitació de l'aforament a un nombre determinat de persones, diferent en cada disciplina i que permeti garantir la distància de seguretat mínima d' 1,5 metres, els canvis en l'ús dels espais esportius, la intensificació de la neteja dels espais comuns i l’establiment d’uns circuits d'entrada i sortida ben delimitats, entre d'altres.  De moment però, no es podran fer servir els vestidors i les dutxes. 

Qualsevol novetat que es produís en les pròximes setmanes serà informada a tots/es els usuaris de la instal·lació, i es donarà la màxima difusió possible.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 09:40