Vilanova del Vallès ha recuperat l’Aplec de Santa Quitèria

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 15:00

Tot i no haver pogut celebrar tots els actes, com ara el dinar de germanor, s’ha pogut gaudir de diverses activitats des de dissabte fins dilluns.

Aquest cap de setmana, Vilanova del Vallès ha recuperat l’Aplec de Santa Quitèria després de no poder celebrar-lo l’any 2020 a causa de la pandèmia. Les circumstàncies han obligat a replantejar el format habitual i aquesta ha sigut una edició especial, ja que no s’han pogut dur a terme totes les activitats, com per exemple el dinar de germanor o les actuacions de les entitats culturals.

El dissabte, l’associació Dones la Lluna, amb la col·laboració de les famílies d’alumnes de les escoles i la Comissió de Festes, va decorar tot el camí fins a dalt el Santuari de Santa Quitèria amb flors, que van fer molt més agradable la jornada del diumenge. A la tarda, hi va haver actuació familiar al CCVV amb la màgia del Professor Gargot i el Gran Mag.

Precisament el diumenge, 23 de maig, el Santuari va tornar a esdevenir el punt de trobada de molts vilanovins i vilanovines per dur a terme la missa tradicional d’aquest dia, així com també una sessió de jocs familiars gegants, la creació d’un mural per extreure la imatge de la Festa Major d’enguany i l’actuació del grup coral Dos X Quatre, que va oferir un excel·lent concert a capella.

Finalment, ahir dilluns a la tarda tota l’activitat es va desplaçar al Centre Cultural, on es va fer l’entrega de premis del 2n concurs de microcontes de Sant Jordi i, posteriorment, la música del grup Old Shanela va amenitzar una bona estona la tarda de tots els assistents.

Tots els actes es van fer complint totes les mesures de seguretat necessàries per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 21:39