Vilanova del Vallès comptarà amb dos campus esportius

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

Tant el club de futbol com el de bàsquet acolliran casals d’estiu pels infants que vulguin seguir practicant esport durant les vacances.

Si t’agrada l’esport, a Vilanova del Vallès aquest estiu trobaràs dues bones oportunitats. Els clubs de futbol i bàsquet han organitzat dos campus d’estiu pels més petits del municipi i entorns.

En primer lloc, el Club de Futbol Vilanova del Vallès acollirà la 1a edició del Campus Àlex Collado. El jugador del FC Barcelona, que aquesta propera temporada passarà a tenir fitxa del primer equip, ha escollit el nostre poble per dur a terme el seu primer campus oficial. Serà del 5 al 30 de juliol, de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores. Les inscripcions es poden fer per quantitat de setmanes (una, dues, tres o quatre) i, en funció d’això, les promocions en els preus varien. Podràs trobar tota la informació i formalitzar la inscripció al següent enllaç: https://campuscollado.com/fechas-y-precios/ 

Altrament, el Club de Bàsquet Vilanova del Vallès recupera el Casal Esportiu després de no haver pogut celebrar-lo l’any passat per la pandèmia i organitzarà la seva 9a edició. El campus va dirigit a tot tipus de joves, tant a aquells que juguen habitualment a bàsquet com als que no hi han jugat mai. Es farà durant 5 setmanes, del 28 de juny al 30 de juliol, i també s’afegirà una setmana de setembre, del 6 al 10 de setembre. Les inscripcions es poden fer els dimarts i dijous, de 17 a 19 hores, al pavelló, o bé a través del telèfon 669 036 670 (Joan Cervantes). Tota la informació de preus es pot trobar al díptic adjunt a aquesta notícia.

Aquest estiu, no et quedis sense fer esport a Vilanova del Vallès!

Darrera actualització: 02.06.2021 | 12:52