Vilanova del Vallès celebrarà el 28J, Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 00:00

L’Spai Jove i la Biblioteca Contravent han organitzat activitats al llarg de tota la jornada de dilluns per reivindicar la tolerància i la igualtat de les persones LGTBIQ+.

Vilanova del Vallès estarà aquest proper dilluns, 28 de juny, al costat del col·lectiu LGTBIQ+ per celebrar un nou Dia de l’Orgull LGTBIQ+. Tot i que el recolzament és constant durant tot l’any, aquesta data és any rere any un dia especial i, per aquest motiu, tant des de l’Spai Jove com des de la Biblioteca Contravent s’han organitzat activitats.

Per un costat, l’Spai Jove acompanyarà un grup de joves que s’estan organitzant per pintar un pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBIQ+ per visibilitzar aquelles formes d’estimar i relacionar-se que escapen de l’heteronormativitat i mostrar el seu suport amb el drets d’aquests col·lectius. Si voleu participar a l’activitat envieu-nos un missatge privat a l’instagram @spaijove o a spaijove@vilanovadelvalles.cat. Després de la pintada, es llegirà un manifest a l’Ajuntament.

Per l’altre, la Biblioteca proposarà als més petits i petites fer una manualitat des de casa amb material reciclat i es mostraran en directe, pel canal d’Instagram @bibcontravent, les darreres novetats que han arribat per ampliar el centre d'interès que es va inaugurar el passat 8 de març.

Amb aquestes accions, des de l’Ajuntament volem reafirmar el compromís del municipi per garantir els drets al col·lectiu LGTBIQ+.

Darrera actualització: 26.06.2021 | 10:30