Vilanova commemora el Dia contra les Violències de Gènere

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 13:15

Del 23 al 29 de novembre es faran diverses activitats

Vilanova del Vallès commemorarà el Dia Internacional contra les Violències de Gènere amb un programa d’activitats que començaran aquest dissabte, 23 de novembre, i finalitzaran divendres 29 de novembre.

El 25 de novembre va ser declarat Dia Internacional contra la Violència de Gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes activistes polítiques.

Des de l'Ajuntament s'han organitzat una sèrie d'activitats per denunciar la violència que pateixen les dones en l'àmbit físic, sexual, psicològic i econòmic.

A més, del 25 al 29 de novembre es podrà visitar una exposició al Centre Cultural que porta per títol Dones de ciència i pretén posar de manifest l'enorme paper que han fet i fan les dones en aquest camp i que avui dia encara queda silenciat.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 13:16